Valoarea sa hranitoare estea cea care i-a adus supranumele de sangele alb: laptele ofera o valoare nutritiva comparabila cu cea a altor produse de origine animala si net superioara fata de produsele vegetale.
In acelasi timp, este cunoscut pentru cele noua tipuri de nutrienti esentiali, incluzand calciul si vitamina D.
Ambalat in mediu aseptic (fara oxigen), laptele isi pastreaza pentru o perioada mai indelungata toate elementele nutritive atat de benefice pentru organism.Valoarea sa hranitoare estea cea care i-a adus supranumele de sangele alb: laptele ofera o valoare nutritiva comparabila cu cea a altor produse de origine animala si net superioara fata de produsele vegetale.
In acelasi timp, este cunoscut pentru cele noua tipuri de nutrienti esentiali, incluzand calciul si vitamina D.
Ambalat in mediu aseptic (fara oxigen), laptele isi pastreaza pentru o perioada mai indelungata toate elementele nutritive atat de benefice pentru organism.
Laptele contine:
-20 aminoacizi
-10 acizi grasi
-4 feluri de lactoze
-25 vitamine, proteine
-45 elemente minerale
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu