![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhN9dFDMej1oKGmVO7xsRHOY9OALNQTFNewxZV_Dq5nokK-f0VNpU58hyZ68AJvO0EchTl5N1iWwxPf56akLxrJ2KopdpIOE8E4DVm6ClqhhqJM7IGl4D4a7efMIvtbrZan6gKxXupBOHZl/s400/trandafiri+umpluti.jpg)
Reteta foarte usor de preparat, gata in aproximativ 15-20 minute.
Ingrediente:
- 1 fir de carnat trandafir
- 2 felii de branza topita, recomandabil Hocland
- 4 felii de sunca
- 4 felii de slanina de porc, recomandat afumata
Mod de preparare:
Se taie firul de trandafir in doua, apoi fiecare bucata in jumatate.
Se pune la mijloc felia de branza topita apoi se pun pe o parte 2 felii de sunca, pe cealalta jumatate doua felii de slanina afumata. Se fixeaza cu scobitori. Se baga la cuptor, 5 minute pe fiecare parte.
Se serveste cu salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu