joi, 27 martie 2008

SMS-uri de Paste

PASTE FERICIT! HRISTOS A INVIAT! VA UREZ SANATATE SPOR IN TOATE SI TOATE CELE BUNE VOUA SI FAMILIE VOASTRE! SARBATORI FERICITE!

Lumina si caldura Sfintelor Pasti sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintea, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.Sa va bucurati din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care va inconjoara.
Hristos a Inviat!

Invierea Domnului sa aduca in sufletele noastre bucurii,sa ne faca sa fim mai intelepti,mai buni si sa aducem la randul nostru bucurii in sufletele altora!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.
HRISTOS A INVIAT !

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire. Hristos a Inviat!

Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.
Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
PASTE FERICIT!

Si de va fi sa vina Isus
Din ceruri inapoi la noi,
E semn c-a inviat credinta
C-a inviat cei bun in noi.
Paste fericit!

LUMINA SI CALDURA PASTELUI SA VA INCALZEASCA SUFLETELE,SI SA VA LUMINEZE MINTTILE,SA VA DESCHIDA INIMILE SPRE IUBIRE,CREDINTA SI IERTARE.HRISTOS A INVIAT!

Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va luminezemintile,sa va deschida inimile spre iubure, credinta,iertare.Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.

SMS de Paste, sms-uri sarbatori de Pasti, mesaje de Paste, urari de Paste, mesaje persoana draga de Paste

Niciun comentariu: