joi, 27 martie 2008

SMS-uri de scoala si examene

Imbraca-te cu uniforma de student,
Si du-te la examen...
Fii Treaz,Cuminte si Atent,
Si-atunci ai sa iei nota 10.

Fie ca in acest an sa ai numai note de 10. La examenul care te asteapta sa iti fie usor si sa se uite Dumnezeu numai la tine si sa iti sopteasca raspunsurile!

Azi e prima zi de scoala
Dragul meu, fii gata
Unde-i scoala, nu-i tocmeala
Sa inveti, sa fii cuminte
Fapta-ti da rasplata
Esti scolar de-acu-nainte.

Mult succes in noul an scolar. Incearca sa iti asculti toti profesorii, sa te imprietenesti cu toti colegii si sa castigi premiul cu coronita.

Pune-ti uniforma si indreapta-te spre scoala. Acolo vei invata sa scrii, sa citesti si sa socotesti.

Cu cele mai bune ganduri si sperante ca vom lua cele mai bune note, incepem scoala, ne bagam cartile in ghiozdan si suntem gata sa cucerim lumea.

FII SINCER CU OAMENII SI AJUTA-I ATUNCI CAND POTI, DAR NU-TI LASA SOARTA IN MAINILE LOR!!! DOAR TU ITI POTI FACE VIATA MAI USOARA SI FRUMOASA!!!

Meriti si vei avea o viata frumoasa si fericita. Trebuie sa-ti alegi cu grija idealurile si sa tintesti cat mai sus. Munceste cu placere pentru a avea mereu success. Fii sincer cu oamenii si ajuta-i atunci cand poti, dar nu-ti lasa soarta in mainile lor. Doar tu iti poti face viata mai usoara si mai frumoasa. Lupta cu toate fortele pentru a-ti atinge scopurile.Felicitari cu ocazia absolvirii.

Sms-uri pentru scoala, sms de tinut pumnii la examene, mesaje pentru examene, urari pentru scoala, urare pentru examen, tinut pumnii la examene, felicitare de nota 10

Niciun comentariu: