joi, 27 martie 2008

SMS-uri de prietenie

Esti floarea pe care am intilnit-o, dar nu am fost in stare sa ma aplec si sa te ridic. Dar promit ca am sa te ud cu lacrimile mele.

Un prieten ADEVARAT stie care este realitatea vietii tale. Un prieten OARECARE, cand te viziteaza, se poarta ca un invitat. Un prieten ADEVARAT deschide frigiderul si ia ceea ce are nevoie. Un prieten OARECARE gandeste ca prietenia s-a terminat dupa o discutie aprinsa. Un prieten ADEVARAT stie ca nu exista prietenie fara lupta. Un prieten OARECARE spera ca intotdeauna esti acolo pentru el sau ea. Un prieten ADEVARAT intotdeauna va fi acolo pentru tine. Tu esti un Prieten Adevarat pentru mine!

Dumnezeu sa iti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare.

Toti aud ceea ce spui. Prietenii asculta ceea ce spui. Dar cei mai buni prieteni asculta si ceea ce nu spui.

Dumnezeu sa iti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii

Intotdeauna prietenia adevarata e durabila chiar daca viata impreuna ne face sa nu mai avem timp de vise, simt ca te am langa mine si ca daca am nevoie TU ma ajuti sa ma ridic. esti cel care imi da echilibrul necesar parcurgerii cat mai drept a vietii.Te iubesc de la pamant la cer, de la cer la pamant si inca o data pe atat!

Daca vrei sa-ti fie bine, ia reteta de la mine:
Sefului ceaiul sa-i dai indulcit si cu pogaci,
Cafeluta cea mai buna, in canita cat o urna!

Iti daruiesc toata dragostea mea.....

Mesaje de prietenie, Sms-uri pentru prieteni, mesaje pentru prieteni, urare pentru prieteni, urari de prietenie

Niciun comentariu: