Reteta MASTERCHEF CASTIGATOARE A 50000 EURO
Cotlet de miel aromat cu rucola pe pat de ceapa caramelizata
Ingrediente
2 linguri zahar, otet balsamic, 1 ceapa rosie, pesmet, 1 ou, 1 catel de usturoi, 20g muguri de pin , 200g rucola, 4 costite de miel, ulei de masline
Metoda de preparare
Se face pesto din rucola, muguri de pin, usturoi si ulei de masline. Se tine deoparte 2 linguri de pesto, iar din restul se face crusta in care apoi se va inveli cotletul. Dupa ce se curata cotletul de miel, se trage la tigaie in ulei de masline si se stinge cu vin rosu. Se sareaza si pipereaza, apoi se acopera cu crusta de rucola si se coace la cuptor 12-14 min la 220* C.
Ceapa rosie se taie felii egale, se pun in tigaie cu zaharul caramelizat si apoi se stinge cu otet balsamic. Se taie in 2 bucati cotletul, se aseaza pe ceapa caramelizata si se decoreaza cu picaturi de pesto de rucola.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu