duminică, 11 septembrie 2011

Tortellini carbonara

Ingrediente- o punga de tortellini 
- 200 de grame de bacon
- 2 oua
- 200 de grame de cascaval ras
- parmezan
- busuioc
- condimente




Se pun pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei.
Se taie baconul marunt si se prajeste in cativa stropi de ulei; cand se rumeneste, se scoate pe hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei.




Se bat ouale ca pt omleta si se amesteca cu cascavalul ras, parmezanul, condimentele si busuiocul.



Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa si cat sunt inca calde se pune peste un cubulet de unt. Se amesteca si se tin pe foc mic, apoi se pune peste amestecul de oua, amestecand in continuare.



Cand ouale se prind, pastele sunt gata si numai bune de mancat. Se mai poate adauga cascaval ras si busuioc.






Reteta preluata de la gospodina teo Kitchen si ii multumim pentru acest lucru si pentru faptul ca ne a dat posibilitatea sa transcriem reteta asa cum este.


Gospodini Blogspot

Niciun comentariu: