Este nevoie de:
-1 ou
-150 g zahar
-2 linguri miere de albine
-2 linguri lapte
-30 g unt
-450 g faina
-1 lingurita bicarbonat stins
Ouale se freaca cu zahar si unt. Treptat se adauga laptele si mierea de albine.
Pe urma se pune pe marginea sobei si se freaca pana se ingrasa. Apoi se pune faina si bicarbonatul.
Se fac 4 foi care se coc pe dosul tavii unse cu unt.
CREMA
200 g lapte se fierbe cu gris
200 g zahar pudra se freaca cu 170 g unt si cu un praf vanilie pana se face spuma.
Se adauga o lingura de gris pana se incorporeaza toata cantitatea de gris in lapte.
La final se adauga rom.
Pofta Buna!
Un comentariu:
Minunat! Mai ales poza, care imi apartine :D. Te rog sa elimini ceea ce ai preluat fara consimtamantul meu de aci: http://www.retetecalamama.ro/retete-culinare/prajituri-torturi/prajitura-cu-miere-de-albine.html. Nu ma constrange sa te reclam. Succes in continuare.
Trimiteți un comentariu