sâmbătă, 3 septembrie 2011
Varza a la Cluj
Ce ingrediente ne trebuie?
- carne tocata de vita sau mixta
- o varza mica
- o cana de orez
- smantana
- o ceapa mica
- condimente
- ulei
- sare
Se da varza prin razatoarea mare si sa caleste.
Metoda de calit
Se pune intr-o cratita ulei cat sa acopere bine fundul. Se taie ceapa marunt marunt si se lasa la prajit pana se sticleste. Apoi se pune varza, condimentata bine cu sare si piper. Se mesteca din cand in cand.
Se pun la fiert orezul si carnea tocata.
Cand sunt pregatite varza, orezul si carnea, se aseaza intr-o tava de yena: un rand de varza.
Peste smantana se pune carnea, taiata in bucatele. Se condimenteaza bine cu ienibahar, nucsoara si vegeta.
Pofta mare.
Reteta recomandata de Dr. BEBE
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu